Oblečení FORCE

Úvod - Oblečení FORCE

Jsme firma, která se zabývá prodejem cyklistických a sportovních potřeb od roku 2006. V sekci Oblečení Force na www.koloobchod.cz Vám chceme nabídnout výhradně produkty značky Force. Pod značkou Force nabízí výrobce široký sortiment zboží z oblasti cyklistiky a volného času. Produkty Force je možné charakterizovat jako kvalitní výrobky za slušnou cenu.

V našem obchodě můžete najít a objednat nejširší možný sortiment oblečení Force. Doporučit můžeme například cyklistické dresy s líbivým designem a reflexními prvky. Bundy lze koupit v provedení nepromokavém, softshell nebo zateplené. Cyklistické kraťasy nabízíme klasické nebo s gelovou vložkou. K oblečení Force patří také cyklo ponožky nebo kompresní podkolenky pro zlepšení krevního oběhu. Jarní, letní nebo zimní rukavice jsou rovněž velmi důležitou součástí oblečení.

Nelze zapomenout návleky na ruce, návleky na kolena nebo návleky na tretry bez kterých si nelze představit žádnou jarní nebo podzimní vyjížďku. Funkční prádlo, které rovněž nabízíme v sekci oblečení Force, je rovněž nezbytnou součástí cyklistického oblečení v každém ročním období. Zkrátka, oblečení Force pokrývá celý rozsah oblečení, které může cyklista potřebovat.

Výrobce     Cena    
Nové
šátek multifunkční FORCE léto, modrý, UNI

multifunkční šátek / nákrčník / tunel FORCErozměr šátku: šířka 25 cm x délka 50 cmlehký a velmi elastický materiálvhodné na létobaleno v sáčku s kartou FORCE

77 Kč

multifunkční šátek / nákrčník / tunel FORCErozměr šátku: šířka 25 cm x délka 50 cmlehký a velmi elastický materiálvhodné na létobaleno v sáčku s kartou FORCE

84 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 706 e-shop systém banan.cz

TELEFONICKÁ OBJEDNÁVKA:

  TEL: +420 606 902 078

TECHNICKÉ INFORMACE:

TEL: +420 607 647 707

DŮLEŽITÉ INFORMACE

KONTAKTY

OBCHODNÍ PODMÍNKY

REKLAMAČNÍ ŘÁD

ZPŮSOB PLATBY A DOPRAVY

DOKUMENTY KE STAŽENÍ

ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY