Olej VT18 400ml

Olej VT18 400ml

ID zboží: 31265

 

Dostupnost: ihned k dodání

 

Popis:

Olej VT18 je minerální olej s obsahem inhibitorů koroze a směsí kapalných uhlovodíků, světle žluté barvy, nízké viskozity, který má čistící, konzervační a mazací schopnosti. Zabraňuje skřípotu, zadírání. Ochraňuje a promazává zkorodované a špatně uvolnitelné součásti. Olej se pomaleji odpařuje.

Použití:
1. Čistí, rozpouští a chrání proti korozi:
Ve velice krátké době uvolňuje šroubové spoje, kovové součástky, bowdeny a to i zarezlé. Umožňuje snadnou montáž a demontáž mechanismů. Rozpouští asfalt, tuky a olejové skrvny. Zanechává ochranný film proti následné korozi na všech kovových součástech. Slouží pro dlouhodobou ochranu proti kotrozi. Narušuje karbon, který je nutno při čištění odstranit setřením, protože po odpaření těkavých látek vznikne špatně odstranitelná hmota. V případě potřeby opakovat nástřik.

2 Jako mazivo: Široké spektrum použití. je doporučován na řetězy, bowdeny, kola, zámky, zahradní techniku, měřicí a regulační techniku atd. 

3. Vytěsňuje vodu: Z navlhlých či mokrých elektrických kontaktů, zámků, rozdělovačů a jiných el. zařízení dlouhodobě vytěsňuje vlhkost. Na elektrických kontaktech vytváří dielektrickou vrstvu. Zárověň tato ošetřená místa chrání před oxidací.

Díky vlastnostem nachází VT18 využití jak v cyklistice, autoservisech, zámečnictvích, truhlářských dílnách, instalatérstvích, v údržbách (strojních i elektro), ve vozových parcích, v listovnách plastů, v dopravě, v měřících centrech a v mnoha jiných oborech.

Složení: minerální olej, rozpouštědla, inhibitory koroze, kluzné složky, u spreje pohonný plyn (butan)

Balení: 400 ml

Cena s DPH: 279 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 701 e-shop systém banan.cz

TELEFONICKÁ OBJEDNÁVKA:

  TEL: +420 606 902 078

TECHNICKÉ INFORMACE:

TEL: +420 607 647 707

DŮLEŽITÉ INFORMACE

KONTAKTY

OBCHODNÍ PODMÍNKY

REKLAMAČNÍ ŘÁD

ZPŮSOB PLATBY A DOPRAVY

DOKUMENTY KE STAŽENÍ

ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY